Weboldal készítés

Online megoldások

Weboldal készítés

Cégünk az Online megoldások Kft.Weboldal készítéssel foglalkozó profilunk, segít vállalkozásoknak hatékony és vonzó online jelenlét kialakításában. Tapasztalt és kreatív csapatunk olyan weboldalakat tervez és fejleszt, amelyek az ügyfelek célcsoportjához és üzleti céljaihoz igazodnak, és kiemelkednek a versenytársak közül.

Professzionális weboldal készítés, amely az ügyfél vállalkozásához és márka arculatához igazodik.

Weboldal ami megtérűl


Az alábbi lépésekben határozzuk meg a munka folyamatokat weboldalának elkészítését és árát.

Egy alap weboldal készítésének ára több tényezőtől függ, például a weboldal méretétől, bonyolultságától, designjától és az alkalmazott technológiáktól. Általánosságban véve az alap weboldal készítésének ára 50 000 - 300 000 forint között lehet, attól függően, hogy milyen igényeknek kell megfelelni, és mennyi időt és erőforrást igényel a projekt.

Fontos megemlíteni, hogy az árképzési modell és az árak eltérőek lehetnek a különböző webfejlesztések között. Webfejlesztési csomag árak kedvezőbbek lehetnek az adott projektre.

Az árak meghatározásakor fontosnak tartjuk, hogy alaposan megértsük az ügyfél igényeit és elvárásait, és ezekre a megfelelő minőségi szintű válaszokat-megoldásokat adjuk.

Mielőtt konkrét árat adnánk egy weboldal készítéséért, alaposan felmérjük az igényeket, és részletesen átbeszéljük a projektet. Ez lehetővé teszi, pontosabb és versenyképes árajánlatunk megtételét, hogy megfeleljen az elvárásoknak és a piaci viszonyoknak is.

Ajánlat kérés

Szolgáltatások  • Weboldal tervezés és fejlesztés: Készítünk egyedi weboldalakat, amelyek az ügyfél vállalkozása és márka arculatának megfelelnek. Az ügyfél ényeire szabottan alakítjuk ki a weboldalt, figyelembe véve a vállalkozás tevékenységét, termékeit/szolgáltatásait, célcsoportját és üzleti céljait.
  • Weboldal reszponzív design:: Biztosítjuk, hogy a weboldalunkat mindenféle eszközön (pl. asztali számítógép, mobiltelefon, tablet) tökéletesen megjelenjen, hogy az ügyfél látogatói minden eszközön könnyen és kényelmesen használhassák a weboldalt.
  • Tartalomkezelő rendszer (CMS) integráció:: Beépítünk egy könnyen használható tartalomkezelő rendszert, amellyel az ügyfél könnyen módosíthatja és frissítheti a weboldal tartalmát, akár kódolási ismeretek nélkül is.
  • Keresőoptimalizálás (SEO):: Az alapvető SEO elemeket beépítjük a weboldalba, hogy segítsünk az ügyfélnek a jobb organikus keresési rangsor elérésében a keresőkben.
  • Egyéb funkciók és integrációk:: Megvalósítunk különböző funkciókat és integrációkat az ügyfél igényei szerint, például űrlapokat, kapcsolatfelvételi lehetőséget, blogot, szociális média integrációt, e-kereskedelmi funkcionalitást stb..

Weboldal készítés mennyibe kerül?

Fontos megjegyezni, hogy a weboldal készítésének ára nagyban függ a vállalkozásod méretétől, igényeidtől, céljaidtól és a weboldal célközönségétől is. Az árak jelentős eltéréseket mutathatnak.

Egyedi ajánlatot szeretne írjon nekünk
Ajánlat kérés

Tervezés:

Az első lépés a tervezés, amely során meghatározzuk a weboldal célját, tartalmát, funkcionalitását és a látogatók számára kényelmes navigációját.

Választás a platformok közül:

A második lépés a megfelelő platform kiválasztása, amely segítségével elkészítjük a weboldalt. Az elérhető platformok között szerepelnek például a WordPress, a Drupal, a Joomla és a Shopify.

Megjelenés:

Ebben a fázisban elkészítjük a weboldal dizájnját, kiválasztjuk a megfelelő színpalettát, betűtípust és grafikákat. A tervezés során fontos figyelembe venni a weboldal arculatát, amely összhangban van a céggel és a termékkel.

Tartalom:

A negyedik lépés a tartalom elkészítése. Ez magában foglalja az összes szöveget, képet és videót, amelyeket a weboldalon megjelenítünk. Fontos, hogy a tartalom releváns legyen a célközönség számára, és hogy keresőbarát legyen.

Fejlesztés::

A fejlesztési fázisban elkészítjük a weboldal kódját és a funkcionalitását. Ebben a fázisban ellenőrizzük, hogy a weboldal gyors és megbízható legyen, és hogy jól működjön a különböző eszközökön és platformokon.

Tesztelés és publikálás:

Az utolsó lépés a weboldal tesztelése és publikálása. A tesztelés során ellenőrizzük a weboldal összes funkcióját, és javítjuk az esetleges hibákat. Ha minden rendben van, publikáljuk a weboldalt, és elkezdjük promóálni a célközönségünknek.

Partnereink